Saturday , April 20 2024

Howard Jones – släpper nya singeln “I Believe In You”

Ni har väl inte missat att den elektroniske popfilosofen Howard Jones har släppt en ny singel?

”I Believe In You” är det första släppet från Howards kommande album, Dialogue, och han beskriver låten så här:
– ”I Believe In You” was the first song I wrote in lockdown. I noticed that a lot of people were losing confidence and suffering from a lack of contact and support from each other and I wanted to put out a message of encouragement. I believe in you and your amazing potential!

Vill ni veta mer om Howard Jones? Läs då Zero Magazines långa och ambitiösa intervju från häromåret. 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …