Tuesday , March 21 2023

The Blue Hour – gör snygg Tori Amos-cover

Låt oss titta lite närmare på The Blue Hour – en begåvad drömpopduo från Seattle, som är inspirerad av fina artister som Kate Bush och stora författare som Neil Gaiman. 

De bjuder på en elektronisk och lätt triphopig cover på Tori Amos starka nittiotalslåt ”Cornflake Girl”, som bygger på Alice Walkers roman ”Possessing the Secret of Joy” och nådde fjärdeplatsen på brittiska topplistan. 

Rekommenderas varmt! 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …