Monday , December 5 2022

Depeche Mode-tävling: vinn ett 101-paket!

Vann du inte i vår förra Depeche Mode-tävling? Då får du en ny chans nu. Tack vare Sony Music Swedens vänliga medverkan kan du vinna ett finfint 101-paket med en HD-film, en tillhörande poster och en snygg t-shirt!

DA Pennebakers hyllade dokumentärfilm “101” spelades huvudsakligen in under den 101:a och sista konserten på Music For The Masses-turnén 1988. Det handlar om en kombination av en musikfilm och en roadmovie, där man inte bara får se en konsert och får en inblick i Depeche Modes turnéliv, utan även följer ett par ungdomar som reser efter bandet.

Depeche Mode har nu gett ut en ny High Definition-utgåva av ”101” med tidigare outgivna scener. Dessutom har filmen uppgraderats med hjälp av 4k-skanningar för att skapa en helt ny och skarpare tittarupplevelse. Filmen släpptes även digitalt.

Blu-rayen innehåller tre inte tidigare visade inspelningar av “A Question of Lust”, “Sacred” och “Something To Do” plus den officiella promotionvideon för “Everything Counts”.

Förutom 101-filmen ligger även en filmplansch och en snygg t-shirt (storlek large) i potten. 

Vinn 101-paketet genom att skicka svaret på frågan nedan till info@zeromagazine.nu eller via meddelandefunktionen på vår Facebooksida. Skriv INTE svaret öppet på Facebook är ni snälla. Vi drar en vinnare och tävlingen avslutas fredagen den fjärde mars 2022.

Var spelades den sista konserten på Depeche Modes massiva Music For The Masses Tour 1988?

Zero Magazine tackar Classe Brewitz, Sony Pictures och Sony Music Entertainment Sweden! 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Tack för allt, Christine McVie (1943-2022)!

Tycker man snygg och välgjord popmusik, så tycker man om Fleetwood Mac! Tycker man om …