Saturday , December 3 2022

Claudia Brücken och Susanne Freytag från Propaganda släpper nytt album

Trevliga nyheter!

Propagandas båda sångerskor, Claudia Brücken och Susanne Freytag, har återförenats och jobbar på ett nytt album tillsammans med producenten Stephen Lipson.

De tre kallar sig xPropaganda och förstasingeln, ”Don’t (You Mess With Me)”, är redan ute.

I maj kommer fullängdaren, The Heart Is Strange, och i samband med det kommer Claudia, Susanne och Stephen att göra en liveshow på Garage i London, där de både framför det nya albumet i sin helhet och gräver fram klassiker från Propagandas åttiotalskatalog.

Vill du veta mer om Propaganda? Då gör du helt rätt i att läsa Zero Magazines långa intervju med Claudia Brücken från häromåret!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Propaganda: A Secret Wish

Propagandas A Secret Wish återutges igen

LP och CD i "mediabook"-format i januari.