Saturday , April 20 2024
Pete Gleadall, Albin Myers

Oväntade namn remixar The Mobile Homes

Svenska The Mobile Homes har gjort sig kända för sina många och oväntade samarbeten. Mest uppmärksamhet fick de för sitt samarbete med Karl Bartos från Kraftwerk under 90-talet. Idag var det dags att avslöja två nya. 

Den här gången handlar det  om två spår från The Mobile Homes senaste album “Trigger” som har blivit remixade av några av de bästa, Pete Gleadall och Albin Myers.

“Once Upon a Time I Was Handsome” remixats av Pete Gleadall som arbetat med idel världsstjärnor som Pet Shop Boys, George Michael, David Bowie, Robbie Williams, Madonna, U2, Kylie och Take That. Albin Myers känd för sina remixar och och  arbeten med AVICII, Foo Fighters, David Guetta har skapat sin version av “The Sorrow Stays For Good”, en låt som för övrigt också gästas av Johan Renck (Stakka Bo).

Remixarna släpps på en vinyl 12″ döpt Trigger-HAPPY i juni och går att förhandsbeställa här: soundpollution.se

Här kan du se The Mobile Homes live i vår.
Tranås 12/3 – Plan B  Biljetter >>
Helsingborg  2/4 – Charles Dickens Pub & Restaurang Biljetter >>

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Statemachine, Mårten, Rickard, Leo

Winterwaves – elektronisk endagsfestival i Göteborg.

Efter nyår är det dags för andra upplaggan av endagsfestivalen Winterwaves på Musikens Hus i …