Wednesday , July 24 2024

Kapitalet tillbaka med ny singel

Dejan Belgrenius och Martin Sköld (Kent) som tillsammans bildar bandet Kapitalet presenterade sig redan 2020 med sin debutsingel “En förlorad värld”.  Nu är duon tillbaka med nya singeln “Skynda att leva”.

Kapitalet

Låten är påverkad av den underliga tid som varit och duon vill med den uppmana oss att “Skynda att leva”. Det är en stark poplåt som bygger vidare på arvet från Martin Skölds tidigare band Kent.

I studion har man återigen jobbat med producenten Anders Rooster Roos (Page, Lambretta) och som tekniker har Niclas Lindström anlitats. Låten är sedan mastrad av Michael Ilbert i klassiska Hansa Studion i Berlin.

Hör låten “Skynda att leva” här:

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …