Nytt album med imponerande gästartister från Wolfgang Flür!

Härliga nyheter för alla Kraftwerkfans!

Wolfgang Flür har ett nytt album på gång. Det ska heta Magazine 1 och släpps i mars på Cherry Red Records. 

Spännande nog har Wolfgang samlat ihop ett imponerande gäng gästartister. Eller vad säger ni om Midge Ure från Ultravox, Peter Hook från Joy Division och New Order, Claudia Brücken från Propaganda och technolegenderna Juan Atkins och Carl Cox. Naturligtvis finns även vännerna i U96 med på ett par låtar. 

Hur musiken kommer att låta? Naturligtvis blir det technopop! 

Smakprov från Magazine 1 kommer snart. Fram till dess kan vi lyssna på Wolfgangs fina samarbete med Fabrice Lig från i somras.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …