Weird Wolves tillbaka med “Dancing In Hell”

Zero Magazine berättade i somras om samarbetet mellan Ava Gore (modell, radioprogramledare, sångerska och dotter till den inte helt okände Martin) och Raphael Colantonio (fransk musiker och speldesigner). 

Tillsammans bildar de electrogothduon Weird Wolves och deras nya singel, ”Dancing In Hell”, handlar om hur en kärleksrelation kan växla mellan tillstånd av euforisk lycka och brutal smärta. 
Sometimes we get in it for the fun, then things evolve for one of the parties but not for the other, and we’re stuck between pleasure and hell, and that can be addictive, confusing and hard to overcome, just like a hard drug, berättar Ave Gore.     

Med ett sound någonstans i gränslandet mellan Curve, Sonic Youth och pappa Martins nittiotalsskivor med Depeche Mode, går Weird Wolves förhoppningsvis mot en ljus framtid. Vi ser fram emot mer! 

Följ Weird Wolves här.  

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Ny stark singel från Gareth Jones band, Of Love and Lust (OLAL)

Stjärnproducenten Gareth Jones har jobbat med många stora namn, som Depeche Mode, Erasure, Interpol, Nick …