Thursday , December 1 2022

Weird Wolves tillbaka med “Dancing In Hell”

Zero Magazine berättade i somras om samarbetet mellan Ava Gore (modell, radioprogramledare, sångerska och dotter till den inte helt okände Martin) och Raphael Colantonio (fransk musiker och speldesigner). 

Tillsammans bildar de electrogothduon Weird Wolves och deras nya singel, ”Dancing In Hell”, handlar om hur en kärleksrelation kan växla mellan tillstånd av euforisk lycka och brutal smärta. 
Sometimes we get in it for the fun, then things evolve for one of the parties but not for the other, and we’re stuck between pleasure and hell, and that can be addictive, confusing and hard to overcome, just like a hard drug, berättar Ave Gore.     

Med ett sound någonstans i gränslandet mellan Curve, Sonic Youth och pappa Martins nittiotalsskivor med Depeche Mode, går Weird Wolves förhoppningsvis mot en ljus framtid. Vi ser fram emot mer! 

Följ Weird Wolves här.  

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Depeche Mode 2022

Memento Mori – nytt album och ny turné från Depeche Mode!

Sista veckan i maj nåddes vi av det tråkiga beskedet att en av Depeche Modes …