CYAMO – “Anywhere You Go”

Nu över till den elektroniska popgruppen CYAMO, bestående av Per-Olof Stjärnered och Mathias Engwall från Göteborg, som beskriver sin musik som ”cosmic disco” eller ”vocoder gospel”.

Deras dansgolvsvänliga och italo disco-influerade pop har hyllats av musiksajter i både Sverige, England, Tyskland och Brasilien. ”Ibland är det bästa sättet att bota ett brustet hjärta att dansa bort tårarna”, menar duon. 

CYAMO är nu tillbaka med sin nya singel ”Anywhere You Go”, som handlar om när   kärleken ger riktning åt ens liv.
– Den har allt en CYAMO-låt ska innehålla: en refräng som fastnar, ett beat du vill dansa till och en melankoli som sätter sig i bröstet. Givetvis också stora Moogsynthar, som svävar runt i ljudbilden, säger Mathias Engwall.

Plocka fram dansskorna och lyssna här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Omslag: It's For Us - Out Of Time

It´s For Us – Out Of Time

En bebis jollrar, titelspåret ”Out Of Time” startar och slungar oss direkt in i The …