Juno Francis – “Hey You Goodbye Me”

Nu över till två svenskar bosatta i Berlin. Närmare bestämt Angelica Ranåsen och Jacob Fagerstål, som tillsammans bildar Juno Francis. 

På sin nya singel, ”Hey You Goodbye Me”, bjuder de på elektronisk discopop med synthwave-vibbar.
– ”Hey You Goodbye Me” är en låt som vuxit fram under senaste året och handlar om en kärlekshistoria som pendlar mellan det romantiska och det destruktiva. Att förlora sig i någon annan är både fantastiskt och väldigt läskigt, berättar Juno Francis för Zero Magazine.

Imponerande nog har duon inlett ett samarbete med mode- och skönhetsspecialisterna Victoria’s Secret i samband med deras höstkollektion. 
– År 2021 har varit ett grymt år för Juno Francis. Vi blev signade av det legendariska bolaget Italians Do It Better. Under sommaren har de pitchat vår musik till olika aktörer och först att nappa var Victorias’s Secret. Vi hoppas på fler liknade samarbeten i samband med att vårt debutalbum släpps till våren.

Följ Juno Francis via deras Facebooksida och lyssna på ”Hey You Goodbye Me” här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Strange Tales

Strange Tales om samarbetet med Toril Lindqvist från Alice In Videoland

Lustans Lakejer och Strasse samlas för en ikonisk kväll på Pustervik i Göteborg den 8 …