Friday , October 7 2022

Pink Milk – “Everything Must Die”

För fyra år sedan släppte den Gotlandsbaserade duon Pink Milk sitt hyllade debutalbum, Purple, som var en uppvisning i suggestiva harmonier, dundrande trummor och shoegazeiga gitarrer.

Maria och Edward Forslund jobbar nu på nytt material och bjuder på den starka singeln ”Everything Must Die”. De sjunger den unisont och vill frammana känslan av en kyrkokör på en begravning i slutet av en film.

Definitivt värt att kolla upp för alla vänner av Cocteau Twins, The Jesus and The Mary Chain och Slowdive: 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

RAMN – “En krona av ormar”

Låt oss titta närmare på en intressant Göteborgsduo. RAMN, som består av rutinerade Mattias och …