Wednesday , October 5 2022

The Nordic Act framför ny låt på sin debutkonsert

Det var ett tag sedan vi hörde ifrån The Nordic Act.

Andreas Andersson (maskiner) och Linnéa Törnqvist (sång) ligger dock inte på latsidan. Tvärtom förbereder de sin första livekonsert för fullt.

Den 16 oktober är det dags på Kvartersscenen 2Lång i Göteborg.

Dagen till ära kommer The Nordic Act inte bara att framföra låtar från sin debutplatta, utan även den helt nya låten ”Annie Get Your Gun”, som är inspirerad av Marlene Haushofers fascinerande roman ”Väggen”.

Alla göteborgare som gillar melodiösa syntslingor och poetiska texter gör alltså helt rätt i att bege sig till Andra Långgatan!

Läs mer om eventet här och införskaffa biljetter här. 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

RAMN – “En krona av ormar”

Låt oss titta närmare på en intressant Göteborgsduo. RAMN, som består av rutinerade Mattias och …