Space March – melodiös elektronisk pop från “down under”

Låt oss inleda den nya veckan med Space March från Sydney, som fått ganska mycket uppmärksamhet i sitt hemland, Australien.

Det handlar om melodisk elektronisk pop, influerad av storheter som New Order, Pet Shop Boys och OMD.
– I like music to have a strongly defined melodic form and rhythmic structure. I think of my music as a series of interconnected patterns, layered with words and ambient textures, capable of inducing a strong emotional response when combined in the right way, förklarar han. 

Ni hör Space Marchs nya album, Algorithm, här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Tok Rukoo – “Carousel”

När lyssnade ni senast på ett polsk-israeliskt postpunkband? Förmodligen inte nyligen, så varför inte ge …