Wednesday , September 28 2022

Azure Blue remixar Ragnar Ægir

Nu över till isländske Ragnar Ægir, som både hämtar inspiration från Pink Floyd, den lokala hjältinnan Björk och modern elektronisk pop som The Weeknd.

Hans senaste singel, ”I’m At Home”, som i originalversion är en elektrorockig historia, har stöpts om av Azure Blue, Harald Björk och Philipp Krätzer.

Speciellt svenska Azure Blues, alias Tobias Isakssons, remix – som så smått leder tankarna till Pet Shop Boys och New Order – är värd att kolla upp! 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Nicole Cassandra Smit - Third In Line

Nicole Cassandra Smit – Third In Line

Third In Line är Nicole Cassandra Smits debutalbum och det innehåller en underbar mix av …