Friday , October 7 2022

Madrugada tillbaka med ny singel!

Med sin dramatiska depprock och Sivert Høyems fantastiska röst blev norska Madrugada ett kultband i slutet av nittiotalet.

Framgångssagan fick tyvärr ett tragiskt och abrupt uppehåll när bandets gitarrist, Robert Burås, avled 2007, men häromåret återförenades bandet och begav sig ut på en hyllad turné för att fira debutskivans tjugoårsjubileum.

De har nu spelat in en ny låt och låter hälsa att en fullängdare – den första sedan 2008 – är på gång.

Ni hör och ser nya ”Nobody Loves You Like I Do” här:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Nick Cave till Sverige

En spelning på svensk mark.