Madrugada tillbaka med ny singel!

Med sin dramatiska depprock och Sivert Høyems fantastiska röst blev norska Madrugada ett kultband i slutet av nittiotalet.

Framgångssagan fick tyvärr ett tragiskt och abrupt uppehåll när bandets gitarrist, Robert Burås, avled 2007, men häromåret återförenades bandet och begav sig ut på en hyllad turné för att fira debutskivans tjugoårsjubileum.

De har nu spelat in en ny låt och låter hälsa att en fullängdare – den första sedan 2008 – är på gång.

Ni hör och ser nya ”Nobody Loves You Like I Do” här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Nick Cave ställer in

Tråkigt men självklart.