This Fish Needs A Bike släpper albumet “Between A&B” digitalt

Ni har väl inte missat att This Fish Needs A Bike har släppt sitt album, Between A&B, på både iTunes och Spotify? Som sig bör, så kommer den digitala versionen med exklusiva bonuslåtar.

Vi bad Eddie Bengtsson ge en retrospektiv kommentar till skivan som ursprungligen släpptes 2004:
– Jag är nog instinktivt minimalistisk och har en förmåga att identifiera vilka beståndsdelar som behövs i min musik. I fallet med This Fish Needs A Bike är det extra tydligt och det var också min plan med de här låtarna. Inget extra, utan bara det grundläggande, men ändå slagkraftigt och med en tydlig melodisk hook. Det var en kul utmaning att sjunga på engelska, eftersom jag inte gjort det tidigare i den omfattningen. Anledningen till att jag ”visksjunger” på vissa låtar är för att vår son, som var liten på den tiden, sov i rummet bredvid min hemmastudio. När jag lyssnar på Between A&B idag, så tycker jag fortfarande att den låter fräsch och fräck! 

Ni hör albumet här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Julian Brandt och Emmon – “Fall into Someone’s Arms”

Julian Brandt är en man med många järn i elden. Vi känner honom från fina …