Danny Elfman & Trent Reznor – “True”

Nu över till ett intressant samarbete.

Danny Elfman, medlem i det insomnade new wave-bandet Oingo Boingo och känd filmmusikkompositören (med bl a Corpse Bride, Edward Scissorhands, The Nightmare Before Christmas, Mission: Impossible och Men in Black på cv:t) har slagit sig samman med ingen mindre än Trent Reznor från Nine Inch Nails för en dramatisk duett. 
– This is the first duet I’ve ever done in my life, so to do it with Trent was a real surprise and a treat. He’s always been a big inspiration to me, not to mention he has one of my all-time favorite singing voices, berättar Danny Elfman.

Självklart bjuder duon även på en genomtänkt video. Titta och låt dig översköljas med suggestivt mörker. 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Nine Inch Nails spontansläpper två nya album gratis

Ay caramba!