Tuesday , March 28 2023

IRYS – “Warriors”

IRYS från Berlin, som beskriver sin musik som ”future-retro”, har både fått god kritik och en hel del uppskattning i Tyskland det senaste året.

Inspirerad av artister som Gesaffelstein och The Weeknd skapar hon mörk elektronisk pop. Hennes nya singel, ”Warriors”, handlar om ett destruktivt förhållande. 
– Jag hade precis lämnat ett toxic relationship, var arg, ledsen och försökte bearbeta känslorna i min musik. ”Warriors” symboliserar styrka. Även om den handlar om ett uppbrott, så är det ett kraftfullt och energiskt spår som handlar om styrkan man får från mörkret, förmågan att återskapa sig själv och stå upp igen!

Följ IRYS via Instagram. Hör ”Warriors” här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …