Saturday , April 13 2024

Boy George – ny singel och video, film på gång

“Do You Really Want to Hurt Me?”, ”I’ll Tumble 4 Ya”, ”Karma Chameleon”, “It’s a Miracle”, “Love is Love”, ”Move Away”, “Time (Clock of the Heart)” och “I Just Wanna Be Loved”. 

Det saknas inte härliga låtar med Culture Club. Däremot var det ett tag sedan vi hörde Boy George – en av åttiotalets främsta röster – i gammal god stil.

Men det kan bli ändring på det. För tillfället är George inne i en mycket produktiv fas. Nyligen släpptes det mångfacetterade albumet Cool Karaoke Vol. 1 (där bland andra Kim Wilde gästar) på Spotify och han har redan hunnit få ut ytterligare en låt: ”The Best Thing since Sliced ​​Bread”.

I musikvideon spelar Samantha Renke huvudrollen. ”Hennes humor och skönhet är perfekt för den här låten”, berömmer George. 

I sommar, i samband med hans 60-årsdag, är en film om Boy Georges liv planerad. “Det finns bara ett problem… och det är ganska stort. Vem ska spela mig? Vi letar efter en ung, modig och hejdlöst stilig skådespelare som vågar sig på utmaningen”, skämtar George. 

Fram till rätt man är funnen kan vi botanisera i Cool Karaoke Vol. 1.   

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …