Wednesday , April 17 2024

Fancy – ny singel och fullängdare på gång

En av italo disco-scenens största kultfigurer, Fancy, är tillbaka med en ny singel.

“Rockabye me” är en försmak på Fancys nästa fullängdare, MASQUERADE (Les Marionettes), som kommer i juni.

MASQUERADE (Les Marionettes) blir Fancys första fullängdsalbum på mer än tio år. Vad kan vi egentligen förvänta oss av mannen som gett oss hits som ”Slice Me Nice”, ”Chinese Eyes”, ”Lady of Ice” och “Bolero (Hold Me in Your Arms Again)”?

Zero Magazine väntar med spänning! 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!