Olivia ljung

Ljung tillbaka med dansant popmörker fyllt av begär

För ett år sedan släppte Ljung den mörka, hypnotiska EP:n Eden. Nu är hon tillbaka med ny musik. Singeln “Desire” är en pulserande, dansant och mörk electropoplåt som både känns bekant och som något nytt. Och kanske är det Ljungs mest romantiska låt hittills.

– Det är en låt om att vilja stanna i det där perfekta ögonblicket. Om lust och begär, och om att vilja ha någon för sig själv. Jag tror aldrig jag skrivit något så kärlekstörstande som det här tidigare. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör, säger Ljung om “Desire”.

Ljung debuterade 2018 med singeln “Sleeping” och har sedan dess hyllats och uppmärksammats av i princip all svensk musikmedia. Hon har öppnat för band som Lust for Youth, Agent Side Grinder och Kite. Hon medverkade också i de sistnämndas storslagna konserter på Kungliga Operan i Stockholm 2019.

“Desire” är även veckans låt på vår Spotifylista; Zero Topp 30

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …