Sunday , February 25 2024

The Nordic Acts debutalbum är ute!

The Nordic Acts debutalbum, Give Me The Power, är nu färdigställt och ligger ute på strömningsplattformarna.

Fem års musiksamarbete har resulterat i en nio spår lång platta, där elektropop, åttiotalsflirtar, snygga vokala inslag och kreativ ordkonst delar på utrymmet.

Andreas Andersson och Linnéa Törnqvist låter hälsa:
– The Nordic Act tackar alla lyssnare som stöttat oss och vi hoppas att ni kommer att gilla vad ni hör. Give Me The Power har tagit tid att göra, men vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Just nu känner vi oss som barn innan julafton. Det pirrar i knäna och fjärilar hastar omkring inombords…

Se den nya videon till titellåten ”Give Me The Power” här:

Lyssna på albumet här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!