Thursday , August 18 2022

The Nordic Acts debutalbum är ute!

The Nordic Acts debutalbum, Give Me The Power, är nu färdigställt och ligger ute på strömningsplattformarna.

Fem års musiksamarbete har resulterat i en nio spår lång platta, där elektropop, åttiotalsflirtar, snygga vokala inslag och kreativ ordkonst delar på utrymmet.

Andreas Andersson och Linnéa Törnqvist låter hälsa:
– The Nordic Act tackar alla lyssnare som stöttat oss och vi hoppas att ni kommer att gilla vad ni hör. Give Me The Power har tagit tid att göra, men vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Just nu känner vi oss som barn innan julafton. Det pirrar i knäna och fjärilar hastar omkring inombords…

Se den nya videon till titellåten ”Give Me The Power” här:

Lyssna på albumet här:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!