Patrik Adolfsson, Elin Wikstrand och Kendel Lights – ”Hunters & Prey”

Patrik Adolfsson – med en bakgrund i Landskronabandet Woltage och numera låtskrivare inom ett brett elektroniskt spektrum, från klassisk new wave-pop till synthwave, EBM och EDM – inledde i fjol ett samarbete med sångerskan Elin Wikstrand. Tillsammans med Fredrik Rosenkvist släppte de då den starka singeln ”Colors”. 

Nu kommer uppföljaren, ”Hunters & Prey”, där de slagit sig samman med Gustav “Kendel Lights” Kendel och skapat en modern elektropoplåt med kommersiell potential.   

”Hunters & Prey” handlar om hämnd och rättvisa. Huvudpersonen i låten har väntat länge på att turen ska vända och plötsligt gör den det. Rollerna byts, perspektivet förändras och ett nytt och bättre liv startar.

Alla vänner av snygga syntmelodier och modern produktion bör absolut låna den sitt öra: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …