Wednesday , May 22 2024

Johan Renck gästar The Mobile Homes

The Mobile Homes släpper en video till nya singeln ”The Sorrow Stays For Good” från deras kommande album ”Trigger”. Singeln gästas av den Emmy – och Grammisprisade artisten Johan Renck (Stakka Bo) på sång. Det är den femte och sista singeln innan albumsläppet 26 mars 2021.

På albumet visar bandet upp ett mognare sound. Flirtarna med 80-talet består men nu med mer mörker i sig. Andreas berättar detta om albumet

– Vi gjorde det annorlunda denna gång. Hasse skrev direkt från mina musikaliska idéer. För mig handlar låtarna om att bli äldre och hur ditt perspektiv på livet har förändrats. Musiken är inspirerad av banden jag förälskade mig i mina unga tonår. Det fanns något som triggade mig när jag lyssnade på dem igen, kanske nostalgin över att vara ung igen eller minnena. Och detta ledde till att våra texter förändrades också, som att de utvecklades med större frihet. Och det var hela målet.

The Mobile Homes bildades 1984 och har sett olika banduppsättningar genom tiderna. Nu består bandet av bröderna Andreas och Patrik Brun samt Hans Erkendaltillsammans med Sami Sirviö och Markus Mustonen(Kent).

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Polygon Legion – Using System EP

Svenska Polygon Legion beskriver sig som “electronic pop for the futuristic mind”, vilket ger en bra …