Wednesday , April 17 2024

Doddi – “Electro Love”

Saknar ni det extravaganta och neonglittrande åttiotalet? 

Ingen fara – Doddi kan vara ljuset i tunneln! 

Den isländske musikern, producenten, komikern och radiodiskjockeyn Doddi Litli, alias Þórður Helgi Þórðarson, bjuder på sockersöta syntslingor, dansanta italo-rytmer och en tidstypisk refräng. Att han färgat skägget blått och döpt låten till ”Electro Love” gör det verkligen inte sämre. 

The best 80´s song since the 80s”, hävdar Doddi med glimten i ögat. Håller ni med? 

Följ Doddis vidare framfart här!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

O!Dorian – funderar kring svek på nya singeln Limelight

O!Dorian – alias den livsglade frisören och schlagerdivan Emil Löfström, som beskriver sin musik som …