Tuesday , August 16 2022

More – “Legacy of K”

Elektropopbandet More, som består av Lino Avian, Magnus Dahlberg och Mattias Jönsson, gav i fjol ut sin debutskiva From The Past.

Efter ”Sentimental Sounds” och ”Constant Loop” släpper trion nu en tredje singel i form av deras personliga favorit ”Legacy of K”.

Låttiteln var arbetsnamnet när den skapades och den handlar om ett minne och en känsla som envist försöker hålla sig kvar. ”Dåtiden är konstant närvarande och färgar själen i kärlekens vackra mönster”, för att använda Mores egna ord.

Ni hör From The Past här:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Jan Olsen - Spirit Chant

Jan Olsen – Spirit Chant

Danske singersongwritern Jan Olsen inleder Spirit Chant med själva titelspåret och det är den låt …