More – “Legacy of K”

Elektropopbandet More, som består av Lino Avian, Magnus Dahlberg och Mattias Jönsson, gav i fjol ut sin debutskiva From The Past.

Efter ”Sentimental Sounds” och ”Constant Loop” släpper trion nu en tredje singel i form av deras personliga favorit ”Legacy of K”.

Låttiteln var arbetsnamnet när den skapades och den handlar om ett minne och en känsla som envist försöker hålla sig kvar. ”Dåtiden är konstant närvarande och färgar själen i kärlekens vackra mönster”, för att använda Mores egna ord.

Ni hör From The Past här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …