Kim Wilde – biografi, samlingsskiva och Boy George-duett på gång!

Alla som gillar Kim Wilde har ett spännande år att se fram emot!

Framåt sommaren kommer boken Pop Don’t Stop, en biografi skriven av Kim Wilde-experten Marcel Rijs med exklusiva citat från Kim själv.

Vi kommer att få följa Kim från barndomen – där hon inspirerades av sin pappa, femtiotalsrockaren Marty Wilde – via framgångsåren med superhits som ”Chequered Love”, ”Kids In America” och ”Cambodia” till nutid, där hon kombinerar popmusiken med en framgångsrik sidokarriär som trädgårdsmästare och författarinna. 

De första tusen exemplaren kommer inte bara att vara signerade av Kim, utan även innehålla en mycket exklusiv tvåspårs-cd! 

Men inte nog med det. I samband med att Kim under 2021 firar fyrtio år som artist släpps en ny samlingsskiva, där alla låtar remastrats och fått en modern touch. Förutom alla stora hits kommer den att innehålla ett par nya spår, bland annat en duett med självaste Boy George!

Zero Magazine ser fram emot alla trevligheter och bjuder på ett av Kim Wildes finaste ögonblick från 2000-talet, så att vi inte glömmer bort att denna kultiga dam fortfarande är “going strong”. 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!