Saturday , August 20 2022
Den svenska sångaren, textförfattaren och producenten Mountain Bird, Adam Öhman

Mountain Bird – ”It Won’t Be Easy”

Den svenska sångaren, textförfattaren och producenten Mountain Bird (Adam Öhman) släppte nyligen singeln ”It Won’t Be Easy”, en låt vi på Zero snabbt adderade till vår Spotify-lista. Låten är det tredje släppet från den kommande EP:n, vars fokus är psykisk hälsa i relation till det högteknologiska och snabbväxande samhället.

Mountain Bird släppte sin senaste EP, DearBrainLetMeSleep, i januari förra året. Den markerade början på ett nytt ljudligt kapitel för Mountain Bird.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Ras Bolding – elektropop och hologramshow på H.C. Andersen Festivals

Gillar du elektronisk pop, litteraturhistoria, sagor, datorgrafik och fantasifulla framföranden? Okej, då bör du verkligen …