GEISTE – “I Just Feel Really Empty Inside all the Time”

Med sin fantastiska röst och sina vackra, drömska elektroniska stämningar har GEISTE, alias Marie Chabrelie från Saint-Tropez, tilldelats det fina epitetet ”part elf, part Björk, part Grimes, and just happens to be really really good.”

Zero Magazine håller med. Man kan ana en släktskap med den isländska sagodrottningen, precis som med Susanne Sundfør, Kate Bush och Elizabeth Fraser.

Det senaste släppet från GEISTE, ”I Just Feel Really Empty Inside all the Time”, är som gjord för kalla vinterdagar. Brygg en kopp te, vira in dig i en filt och njut av den gnistrande skönheten.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Kate Bush remastered

Kate Bush återutges

Äntligen.