Rone & Georgia – “Waves of Devotion”

Tuffa tider, men Zero försöker hålla humöret uppe med ny och inspirerande musik. Det är alltid kul med spännande samarbeten, eller vad säger ni?

Å ena sidan har vi en av samtidens mest kreativa electrotjejer. Å andra sidan har vi en begåvad technoproducent från Frankrike. Vad händer när man sammanför dessa? Jo, det uppstår suggestiv och ljuv musik.

Georgia Barnes – dotter till Neil Barnes från fantastiska Leftfield – har jämförts med Robyn, gjort en snygg Kate Bush-cover och släppte för ganska exakt ett år sedan det hyllade albumet Seeking Thrills. 

Erwan Castes, a k a Rone, släppte i våras den snygga singeln “Ginkgo Biloba” med ett sound i gränslandet mellan Röyksopp och Air. 

När Rone och Georgia nu slår sina påsar ihop blir resultatet både drömskt och vackert. Jodå, den elektroniska musiken har fått en fin start på 2021!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …