Saturday , April 20 2024

Page does Deutschland

Vi har alla haft diskussionen; är Kraftwerk bäst på tyska eller engelska (eller japanska, italienska eller spanska)? Nu har du chansen att expandera den intressanta pratstunden till att även gälla våra svenska hjältar Page.

Som Zero redan avslöjat på vårt Facebookflöde så släpper Page nu singeln ”Blutest Du?” på tyska. Som du kanske anar så rör det sig om en översättning av ”Blöder du?”, från senaste albumet Fakta för alla.

För att ytterligare visa vägen till mångfald och kärlek får vi dessutom ”Start” i en ny version, denna gång på engelska. Gary Numans ”Tracks” hinns också med, denna gång på originalspråk. Anrättningen kompletteras slutligen även med instrumentala spåret ”Saint Anastase”.

Singeln finns hos välsorterade handlare nu, och den officiella videotrailern finner du här: 

Om Petter Duvander

Skribent. Kulturkonsument som bytte Elvis mot Kraftwerk någonstans runt höstterminen 1983. På den vägen är det.

Kolla även

Julian Brandt och Emmon – “Fall into Someone’s Arms”

Julian Brandt är en man med många järn i elden. Vi känner honom från fina …