The Brides of the Black Room feat. Ginger Khan – Ambulance

Det svenska konstnärskollektivet The Brides of the Black Room har släppt sin debutsingel “Ambulance”.

Det Stockholmsbaserade konstnärskollektivet The Brides of the Black Room lanserade i veckan sin låt “Ambulance” med tillhörande video. Exakt vilka som ingår i kollektivet är oklart men som sångare har man värvat in Ginger Khan (Tom Åsberg) som fram till 2019 var sångare i det svenska bandet Priest. Se videon till låten här ovan.

“Ambulance” har adderats till Zeros Spotifylista #ZeroTopp30

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …