Wednesday , May 22 2024
Erik Brolin

Erik Brolin – “Blomstertid”

Efter att ha varit med i olika punkband släppte Erik Brolin i fjol sin solodebut. Nu följer han upp den med nya singeln “Blomstertid”.

En låt som fått en snygg elektronisk produktion och som är adderad till Zeros spellista på Spotify.

Så här berättar Erik själv om låten.
“Blomstertid” har växt fram ur min konflikträdda kropp. Jag vill ge mig själv och alla dom som gärna blundar och sitter tysta en käftsmäll för att stå på sig av vad man tror på, och fylla på med kunskap i de rum där empati saknas.

Jag har försökt skapa något som talar till dom som anser att man inte är en del av problemet om man inte gjort eller gör något. Jag vill få de människorna att överrösta sina hjärnspöken och istället för att vänta på förbättring – gör något åt saken själv.”
Se videon till “Blomstertid” här nedan.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …