Tuesday , April 16 2024
She Wants Revenge, Justin Warfields

She Wants Revenge splittrade, men Justin Warfields musikaliska resa fortsätter

Los Angeles-duon She Wants Revenge har slängt ihop en debutplatta som kommer att få dig att bli olyckligt kär, sådär som du inte har varit sedan du gick på högstadiet och låg på sängen med neddragna persienner och lyssnade på Joy Division, The Cure och Sisters Of Mercy på högsta volym. Årets bästa skiva har landat!”

Så elegant och träffande recenserade Zeros Susanna Arolin det självbetitlade debutalbumet från She Wants Revenge. Läs recensionen här >>

Året var 2006 och den amerikanska  postpunkduon spåddes en lysande framtid.

Mycket riktigt blev också de följande skivorna, This Is Forever och Valleyheart, stora framgångar på den alternativa scenen.

Men få sagor varar för evigt. För ett par veckor sedan gick bandet ut på Instagram och berättade att de skulle splittras.

De som fastnat för Justin Warfields mäktiga röst har dock mycket att se fram emot. I ett långt och känslofyllt Facebookinlägg (klicka på länken för att läsa hela inlägget) berättade han nyligen att hans musikaliska resa kommer att fortsätta som soloartist.

I put out my 1st single at 17, my 1st album when I was 20, my 2nd at 21, and my 3rd at 23. In that time, I rapped on…

Publicerat av Justin Warfield Söndag 4 oktober 2020

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …