Erasure når sin högsta listplacering på 26 år

Erasure släppte i veckan sitt nya album, The Neon, som hyllas av såväl fans som kritiker. Bandet når nu sin högsta listplacering i England på 26 år. 

Det var ett tag sedan Erasure gjorde något större väsen av sig, men nu verkar gruppen hittat rätt.

Deras nya album, The Neon, når denna helg plats nummer två på den engelska topplistan  www.officialcharts.com. Även här i Sverige tas albumet emot väl och på kritiker.se, som listar alla svenska recensioner, når gruppen snittbetyget 4,2 av 5 (just nu), vilket även där innebär en imponerande plats nummer två.

Singeln “Nerves of Steel” placerar sig även på vår egen Spotifylista, Zero Topp 30, på plats nummer tre.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Strange Tales

Strange Tales om samarbetet med Toril Lindqvist från Alice In Videoland

Lustans Lakejer och Strasse samlas för en ikonisk kväll på Pustervik i Göteborg den 8 …