Wednesday , November 25 2020

Tristan Tricks – “Gravity Loss”

Låt oss undersöka något nytt. 

Vad sägs om en mexikansk new wave-duo, som är bosatt i Berlin och bjuder på snygg elektronisk pop som leder tankarna till både Ladytron och The Human League?

Valentina Plasa och Michael Klotz, alias Tristan Tricks, har helt klart något spännande på gång. Ni hör deras nya singel, ”Gravity Loss”, här: 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Internet

Cybersäkerhet i medier och underhållning online

Vad vet du egentligen om cybersäkerhet på nätet? Är det något som nätföretagen bör ansvara …