Friday , August 12 2022

Korine – “Fate”

Vad sägs om lite ny, fräsch elektronisk pop till sommarens Spotifylistor?

Den Philadelphia-baserade duon Korine, som består av Morgy Ramone och Trey Frye, kombinerar klassiska new wave-harmonier med modern elektronik.

Singeln ”Fate” är det första släppet från det kommande albumet The Night We Raise, som är planerat efter sommaren. Ni hör och ser den här:

 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Jan Olsen - Spirit Chant

Jan Olsen – Spirit Chant

Danske singersongwritern Jan Olsen inleder Spirit Chant med själva titelspåret och det är den låt …