Thursday , July 18 2024

Sombre View – “Under The Starlight”

Minns ni Sombre View, som under slutet av nittiotalet släppte album som As It Fades Again och I Want To See The World Get Under samt medverkade på samlingsskivan Fictional – A Tribute To The Cure?

Göteborgstrion, som består av Mattias Wåhlberg, Magnus Sanborn och Anna Wåhlberg (ovan till synes representerade med en bild från fotokonstens barndom…), låter hälsa att de är tillbaka och har mycket på gång.

Mattias berättar att de ”framöver kommer att bjuda på ett flertal släpp med en bredd från traditionell elektronisk pop till mer avskalade, akustiska låtar uppbyggda kring piano, fiol och cello”.

Nog låter det intressant och värt att följa? Ett bra ställe att börja är finstämda och dramatiska comebacksingeln”Under The Starlight”, som ni hör här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …