Wednesday , November 30 2022

Marsupial Lion – ”Here’s Wishing”

Vad sägs om smart och fräsch new wave-pop i gränslandet mellan Tears for Fears och Tame Impala?

Detta är vad Travis Jonathan och Parker Tichko från New Hampshire bjuder på under namnet Marsupial Lion.

Duon beskriver själva projektet enligt följande: ”Marsupial Lion summons swirling synths and feral guitars to paint sonic sketches that confront what it means to be mostly human in our era of surveillance capitalism.” och ni kan höra deras nya singel, ”Here’s Wishing” nedan.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Year Without Summer – “Silver Light”

Stockholmsbaserade Year Without Summer startades i början av 2022 med ambitionen att spela Midwest Emo. …