Marsupial Lion – ”Here’s Wishing”

Vad sägs om smart och fräsch new wave-pop i gränslandet mellan Tears for Fears och Tame Impala?

Detta är vad Travis Jonathan och Parker Tichko från New Hampshire bjuder på under namnet Marsupial Lion.

Duon beskriver själva projektet enligt följande: ”Marsupial Lion summons swirling synths and feral guitars to paint sonic sketches that confront what it means to be mostly human in our era of surveillance capitalism.” och ni kan höra deras nya singel, ”Here’s Wishing” nedan.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …