Sunday , August 14 2022

Se LA Priests Depeche Mode-inspirerade video

Visst påminner videon om något, men vad…?

Sam Dust alias LA Priest släpper den elektrofunkiga singeln “Beginning” från det kommande albumet Gene, som i sin tur är uppkallat efter den trummaskin som Dust själv utvecklade och byggde med lödkolven i högsta hugg. Släppdatum 5 juni.

Och så var det det här med videon, som uppvisar en ytterst subtil likhet med Depeche Modes klassiska “Enjoy the Silence”. Den största skillnaden är väl att Dave Gahan i originalet faktiskt inte var beväpnad med en överdrivet stor Gibson Flying V-gitarr. Men inte ens Anton Corbijn kan ju tänka på allt.

Se videon här ovan.

Om Hans-Olof Svensson

"A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

Dave Gahan och Soulsavers släpper albumet “Imposter”

Efter drygt 100 miljoner sålda skivor skulle Dave Gahan kunna tillbringa dagarna på sofflocket eller …