Tuesday , March 28 2023

Stanna hemma med Erasure

75 minuter småtrevligt småprat.

Vince Clarke och Andy Bell i Erasure sammanstrålade virtuellt via Zoom, som man gör nuförtiden, och pratar om allt från den kommande skivan till matlagning, film och favoritplattor medan Vince röker coolt som Humphrey Bogart och Andy kliar sig i skallen. (Disclaimer: Zero rekommenderar inte att du börjar röka bara för att det ser coolt ut.)

Och nu kan du ta del av samtalet på YouTube. Resultatet är väl i sanningens namn inte den mest spännande kulturprodukt man någonsin bevittnat, men om du är ute efter en dryg timmes småtrevligt småprat kan du göra sämre val än att lägga upp fötterna vid laptopen och titta här ovan.

Om Hans-Olof Svensson

"A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

SoftWave – bjuder på jullåt i samarbete med Barney Ashton-Bullock

De har turnerat tillsammans med OMD, har fått det fina omdömet ”pure and clean electro …