LIGHTS A.M – Surrender & Evolve

Ni har väl inte missat att Erlend Eilertsen, bekant från Essence of Mind, har släppt en ny EP under projektnamnet LIGHTS A.M?

Femspårs-EP:n ”Surrender & Evolve” bjuder på mäktiga elektroniska ljudlandskap och dramatiska stämningar. 

Erlend själv beskriver soundet som ”a self-exploring sonic journey on the frontier between spirituality, mysticism and meditation through darkish echoing atmospheric electronics from the North and emotional ethereal lyrics coming straight from the heart.” 

Jodå, LIGHTS A.M erbjuder goda möjligheter till svävande eskapism! Ni hör EP:n här: 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Erasure offentliggör nytt album och singel

Hör förstasingeln här på Zero.