Thursday , August 18 2022

Panzerkardinal – Lovers Scream For More

Bakom namnet Panzerkardinal hittar vi Arnór Hermannsson Wikström, som har en mångfacetterad musikalisk bakgrund i både metalband och mer elektroniska akter. 

Som Panzerkardinal förenar han det bästa från två världar och bjuder på ”industrial deathrock”.    

Arnór jobbar för tillfället på Panzerkardinals andra album, som ska heta MEGACHURCH och enligt utsago kommer att vara ” bigger, louder, and more industrial” än debuten. 

I väntan på detta kan vi lyssna på den nya maxisingeln Lovers Scream For More (Redux), som innehåller tre tunga versioner av titellåten. 

Följ Panzerkardinal på deras Facebooksida.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!