Tuesday , April 23 2024

Hanna Ojala – The C Word

Den utan tvekan intressantaste finska artisten just nu är Hanna Ojala, som kombinerar musik, dans och videokonst och experimenterar med allt från avantgardistiska ljudexperiment till mimimal techno och dramatiska ballader.

Alla som gillar gränsöverskridande kultur borde verkligen kolla upp Hanna Ojala. Ta gärna en titt på hennes genomtänkta You Tube-videor eller botanisera i hennes mångfacetterade musikkatalog på Soundcloud.

Vi rekommenderar speciellt att ni tittar närmare på hennes nya album, The C Word, som handlar om pandemin som härjat de senaste månaderna. En mångsidig skiva, som bjuder på allt från DAF-inspirerade ”Jumpsuited Up” till suggestivt mystiska ”Calm The F Down”. 

När ska denna kreativa kvinna få sitt genombrott? Zero håller tummarna och uppmuntrar alla att stödja henne!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!