Thursday , February 25 2021
Foto: Petter Duvander

Ny Page-EP senare i vår

Rymdkapten Eddie Bengtsson låter hälsa att en ny EP med Page kommer senare i vår.

Zero kommer självklart att prata mer med Eddie om EP:n framöver. Här en första liten aptitretare.

Håll ögon och öron öppna efter Under mitt skinn!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Page – Under mitt skinn EP

En EP med elva spår? En EP där andra band får vara med med covers? …