Wednesday , May 22 2024

En något udda tolkning av Visage-klassikern Fade to Grey…

Det var bättre förr!

”What’s this obsession with bog roll?”

En av förgrundsgestalterna i den lätt stofila genren ”chap-hop” heter Mr B The Gentleman Rhymer och kombinerar obesvärat hiphop, tweed och feta beats med rökrock och helt vanlig tobak i den välstoppade pipan.

Här ger sig Mr B på Visage-klassikern ”Fade to Grey” och gör om den till aktuell satir över den senaste tidens toalettpappersmani. På banjolele, om Zero har uppfattat instrumentet rätt. Bry er inte om att skriva in och klaga om det skulle vara fel.

Så ratta in YouTube på trattgrammofonen och party like it’s 1929! (Se ovan.)

Bonus beats: En version av Kraftwerks “The Model”. (Längst ned på sidan.)

 

Om Hans-Olof Svensson

"A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

Steve Strange

Steve Strange är död

Steve Strange är död.