kapitalet

Premiär för Kapitalets video “En förlorad värld”

Martin Sköld från Kent är aktuell med nya projektet Kapitalet tillsammans med Dejan Belgrenius (Black Forest) och idag släpps debutsingeln “En förlorad värld”.

”Martin och jag delar en kärlek för musik som är både vacker, skir och skitig på samma gång. Det märks tydligt i den elektroniska och dystopiska atmosfären i ”En förlorad värld”. Kanske har det något att göra med vattnet vi drack i Eskilstuna på 70-talet!” säger Dejan i pressutskicket.

Debutsingeln är inspelad och mixad av Stefan Boman i legendariska Park Studios. På singeln gästar även Anders Rooster Roos (Lambretta, Page), Markus Mustonen (Kent) och Carolina Wallin Perez.

Videon till låten som du kan se här nedan är regiserad av Per Norman och i videon ser man förutom medlemmarna själva konstnären Anna-Theresé Eivindsdotter barnen Peter Belgrenius och Charlie Sköld.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Strange Tales

Strange Tales om samarbetet med Toril Lindqvist från Alice In Videoland

Lustans Lakejer och Strasse samlas för en ikonisk kväll på Pustervik i Göteborg den 8 …