Friday , August 19 2022

Francesca e Luigi – tillbaka med “Watch Me Dance Tonight”

Göteborgs mest glamorösa italo disco-duo, Francesca e Luigi, är tillbaka med en ny singel.

Den nya låten heter ”Watch Me Dance Tonight” och precis som tidigare bjuder Jessica Brannefors och Martin Permer på neonfärger, dansanta beats, snygga syntslingor och en trallvänlig refräng. 

En fullängdare, med det lovande namnet Disco Darkness, är inplanerad senare i vår och naturligtvis finns det en koppling till phbmedia och den svenske italo disco-kungen Niclas Blyh.    

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Ras Bolding – elektropop och hologramshow på H.C. Andersen Festivals

Gillar du elektronisk pop, litteraturhistoria, sagor, datorgrafik och fantasifulla framföranden? Okej, då bör du verkligen …