Molina – Vanilla Shell

Ny vecka och ny musik!

Idag tittar vi lite närmare på en spännande artist från vårt södra grannland. 

På sin nya EP, Vanilla Shell, bjuder 26-åriga Molina från Köpenhamn på modern och varierad new wave-pop. 

Bland Molinas influenser hittar man bland andra Kate Bush, Kraftwerk, Boards of Canada och Cocteau Twins. 

Danmarks intressantaste framtidslöfte för tillfället? Ja, kanske.   

Följ henne här.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Bon Harris – Songs:From The Lemon Tree

Så här har ni aldrig tidigare sett eller hört Nitzer Ebbs Bon Harris!