Fira New Order Day i Miami

Bara att kvista över till Florida.

Nu är vi inne i de så kallade Oxveckorna, den period som enligt den traditionella Bodypraktikan infaller mellan Trettonhelgen och den internationella EBM-dagen den 24 februari då svenskarna går man ur huse till tonerna av “Der Mussolini”, “Headhunter” och “Control I’m Here” iförda kängor och solglasögon. Samt svarta kortbyxor, om murmeldjuret Phil Oakeys väderprognos tillåter det.

Men om du tycker att det blir för långt mellan högtiderna, kan Zero tipsa dig om New Order Day, som firas i Miami den 15 januari.

The City of Miami Beach och Commissioner Michael Góngora hyllar den ikoniska brittiska new wave-gruppen vid en ceremoni. I samma veva gör Barney och hans kollegor fyra spelningar på Fillmore Miami Beach.

Läs mer här.

Om Hans-Olof Svensson

"A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

Amerikanska I Am Snow Angel nytolkar “Bizarre Love Triangle”

1986 släppte New Order “Bizarre Love Triangle” som förstasingel från sitt utmärkta album Brotherhood.  Låten …